Ultra Hdmi Kit

Ultra-Hdmi Kit

Marshall H. Retroactive

 

Wilt u uw Nintendo 64 spellen spelen met bit-perfecte video en audio, op uw moderne flatscreen TV ? Dit is voor jou !

De kit is rechtstreeks aangesloten op de RCP binnenin uw N64, zo zal het video signaal als digital RGB worden geconverteerd, en optioneel worden bewerkt zoals het toevoegen van scanlines of crop/fill , met een maximale HDMI output van 1080p.

Kijk hier hoe we de installatie doen ! ->

 

Ik ga een aantal kits op stock nemen vraag mij of er nog zijn!

Kostprijs Kit= 145 euro , Installatiekost= 50 euro

De kwaliteit is vele malen beter dan de composiet of RF uitgang. Voor de LCD flatscreens maakt het ook een groot verschil !


De Features:

UltraHDMI is ontworpen om te verbinden met moderne HDMI TVs en monitors. Alle verschillende resoluties , en andere opties, zijn configureerbaar via het on-screen menu.
•480p60, 576p50
•720p60, 50
•1080p60, 50
•Audio: 48KHz, 16bit digital PCM

Alle instellingen zijn aanpasbaar via het on-screen menu , welke je kan bereiken via een toetsencombinatie op de controller.

Elk aspect is volledig aanpasbaar. Wil je gewoon je games spelen ? Het werkt vanaf het begin al feilloos ... Power users kunnen elk onderdeel aanpassen naar hun eigen wil en smaak.

Optioneel kunnen er een set van 'retro filters' worden aangezet welke het 'gevoel' van een beeldbuis geven: scanline bleed, nonlinear brightness curve, HV anode sag…

Je kan alle bewerking afzetten zodat er 'zero-delay' is op het video signaal met minder dan 100 nanoseconden lag. Bij het aanzetten van video verwerking is de latency gemiddeld 1 frame (16ms).

 

Marshall’s website info page.

Marshall’s snelle start guide -> link.


Info:

UltraHDMI kan geen extra detail of grotere resolutie geven dan dat de N64 ons geeft. Onscherpe texturen zullen niet beter worden er worden ook geen extra polygon details bijgevoegd ...

Wat je wel krijgt is een 'pixel perfect' beeld wat het spel ons geeft , voordat het geconverteerd is naar de analoge TV soep.

De installatie van deze kit is niet 'simpel' je hebt de juiste tools nodig en ervaring (SMD), indien je zelf de installatie wilt doen laat mij iets weten.

Hier kan je zien wat er moet gebeuren in de N64 console: